• +358 400 747 820
  • myynti [ ~ at ~ ] empresas.fi

Ohjeet ja ehdot

Varausohjeet

1. Ota yhteyttä meihin joko puhelimella tai sähköpostilla varmistaaksesi haluamasi kohteen varaustilanne. Ilmoita samalla meille henkilömäärä ja mahdollisten lasten iät. Kerro myös mikäli tarvitset syöttötuoleja, vauvan sänkyjä tai lisävuoteita. Jos sinulla on lemmikkieläin, joka on lähdössä mukaan matkalle, niin kerro myös siitä. Joihinkin kohteisiimme voi ottaa lemmikin mukaan.

2. Saat meiltä vastauksen varaustilanteesta normaalisti kahden vuorokauden kuluessa kyselystäsi. Samalla ilmoitamme kohteen hinnan kysymällesi ajalle ja henkilömäärälle sekä  mahdollisille lisäkalusteille.

3. Mikäli hintamme ja ehtomme tyydyttävät sinua ja  haluat tehdä varauksen, niin ilmoita siitä meille mahdollisimman pian, sillä varaustilanteet muuttuvat nopeasti.

4. Saat meiltä laskun varausmaksun maksamista varten.  Varaus ei ole voimassa ennen kuin varausmaksu on maksettu.

5. Ennen lomaasi lähetämme sinulle  tietoa lomakohteestasi.


Yleiset ehdot

Hinnat:

Pidätämme itsellämme oikeuden kotisivuillamme ja esitteissämme näkyvien hintojen muutoksiin tai mahdollisten virheiden korjaamiseen koska vain.  Vakuutamme  kuitenkin, että emme muuta hintaa, jonka olemme sinulle varauksesi yhteydessä ilmoittaneet.

Maksuehdot:

Maksuehdot vaihtelevat kohteittain. Kaikissa kuitenkin laskutamme varausmaksun, jonka summa riippuu varauksen pituudesta ja kohteesta. Mikäli varausmaksua ei makseta eräpäivään mennessä, niin katsomme tilauksen peruuntuneen ja olemme oikeutettuja vuokraamaan kohteen toiselle varaajalle samana ajankohtana. Loppuvuokran maksaminen vaihtelee kohteittain. Kaikissa se on kuitenkin maksettava ennakkoon (4-6 viikkoa ennen saapumista). Mikäli varattaessa vuokrauksen alkuun on aikaa alle kuukausi, niin olemme oikeutettuja laskuttamaan koko vuokran kerralla. Ilmoitamme maksutavan sinulle, kun vahvistamme varauksesi.

Takuumaksu/vastuu vahingoista:


Espanjan kohteissa laskutamme takuumaksun etukäteen varausmaksun yhteydessä. Takuumaksun suuruus vaihtelee kohteittain, mutta useimmissa se on 200-300 €.Tämä maksu palautetaan sinulle takaisin, kun lomasi loppuessa palautat avaimet ja kiinteistönhoitaja on todennut, että kaikki on kunnossa. Mikäli takuumaksu ei kata aiheutetun vahingon arvoa, niin veloitamme sinulta takuumaksun ja vahingon arvon erotuksen. Niissä kohteissa, joissa ei peritä takuumaksua olet velvollinen korvaamaan aiheuttamasi vahingon suuruuden kokonaisuudessaan.
Jos jokin vahinko sattuu, niin ilmoita siitä välittömästi meille tai kiinteistöä hoitavalle henkilölle.

Peruutukset:

Mikäli peruutat varauksesi sen jälkeen kun olet maksanut varausmaksun, niin maksua ei palauteta, mutta osassa Suomen kohteita voit käyttää sen uudelleen samassa kohteessa toisena ajankohtana varaustilanteemme mukaisesti 12 kk:n sisällä alkuperäisestä varauksestasi. Jos me joudumme peruuttamaan varauksesi esim. kohteen mahdollisen myynnin tai vesivahingon tms. vuoksi, niin yritämme etsiä sinulle vastaavaan tai paremman kohteen tilalle. Jos et hyväksy uutta kohdetta, niin palautamme maksamasi varausmaksun kokonaisuudessaan takaisin. Jos olemme pakotettuja muuttamaan varaustasi jollakin tavalla, niin ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.

Loppumaksun osalta peruutusehdot ovat seuraavat:

Peruutuksesta täytyy ilmoittaa meille kirjallisesti.

Jos peruutus tehdään 60-47 päivää ennen varauksen alkua, niin palautamme 40 % vuokrasta.

Jos peruutus tehdään 46-39 päivää ennen varauksen alkua, niin palautamme 30 % vuokrasta.

Jos peruutus tehdään 38-31 päivää ennen varauksen alkua, niin palautamme 20 % vuokrasta.

Jos peruutus tehdään 30-0 päivää ennen varauksen alkua, niin maksettua vuokraa ei palauteta.

HUOM! Joissakin kohteissa saattaa olla hieman näistä poikkeavat peruutusehdot. 

 

Omatoimisuus:

Kaikki kohteemme ovat ns. omatoimikohteita, mikä tarkoittaa sitä, että joudut itse hankkimaan käyttämäsi tarvikkeet, kuten saippuat, wc-paperin ym. Kohteissa on kuitenkin yleensä kaikkia aivan välttämättömiä perustarvikkeita pieni määrä. Kun jokin tuote loppuu, niin toivomme, että hankit sitä lisää. Tarvikkeiden määrä vaihtelee kohteittain.

Loppusiivous:

Kaikissa Espanjan kohteissamme loppusiivous sisältyy hintaan. Kiinteistö on kuitenkin jätettävä kohtuulliseen kuntoon ja tiskit on oltava tiskattuna sekä roskat vietynä ulos lähimpään roska-astiaan. Jos näitä seikkoja ei ole huolehdittu, niin kiinteistönhoitajalla on oikeus päättää jätetäänkö maksamasi takuumaksu palauttamatta joko kokonaan tai osittain. Suurmmassa osassa Suomen kohteita loppusiivous ei sisälly hintaan, mutta yleensä sen voi tehdä myös itse.

Saapumis- ja lähtöajat:

Jos toisin ei ole sovittu, niin pääset Espanjan lomakohteeseesi klo 16.00 ja se tulisi lovuttaa klo 10.00 mennessä. Suomen kohteissa saapumis- ja poistumisajat vaihtelevat kohteesta riippuen.

Vastuu ja vakuutukset:

Emme vastaa sinulle tai muille seurueesi jäsenille mahdollisesti tapahtuneista vahingoista elleivät ne johdu meidän ilmeisestä huolimattomuudestamme. Emme myöskään vastaa mahdollisista varkaustapauksista tai tavaroiden hävittämisistä. Kun varaat meiltä lomakohteen, niin oletamme, että olet ottanut matkavakuutuksen vahinkojen varalta.

Valitukset:

Jos sinulla on ongelmia lomasi  aikana, niin ota välittömästi yhteyttä meihin asioiden kuntoon saattamiseksi. Yritämme korjata mahdolliset puutteet tai ratkaista ongelman mahdollisimman pian, että voit jatkaa lomaasi ilman huolia. Jos asiat eivät kuitenkaan järjesty sinua tyydyttävällä tavalla, niin sinun on tehtävä 28 päivän sisällä kotiinpaluustasi meille kirjallinen selvitys asiasta, mikäli olet vaatimassa meiltä vahingonkorvausta. Jos et ole tämän ohjeemme mukaisesti ilmoittanut ongelmasta lomasi aikana meille, niin emme käsittele korvausvaatimustasi.

Asiakkaiden valinta:

Pidätämme itsellämme oikeuden valita asiakkaamme. Joihinkin kohteisiin ei esim. hyväksytä nuorisoryhmiä ilman aikuisten valvontaa.

Meidän vastuumme:

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että vietät onnistuneen loman ja valitsemasi kohde on kotisivujemme tekstien mukainen. Me emme kuitenkaan omista kiinteistöjä, joten emme voi vastata mahdollisista omistajan tekemistä muutoksista. Emme myöskään vastaa mahdollisista kotisivujemme kirjoitusvirheiden aiheuttamista väärinkäsityksistä.